söndag 18 januari 2009

Svart Rudbeckia

Det här är en ganska annonym rudbeckia. Det är lätt att gå förbi den i trädgården utan att se den.När den är i full blom ser den ut som på bilden, väldigt vacker tycker jag. Tack Gunilla och Carina för det latinska namnet på denna svarta skönhet "Green Wizzard".

8 kommentarer:

~~~Lydias Gröna Fingrar~~~ sa...

Ja visst är den läcker, rudbeckian..jag har den också! :o)
Du får jättegärna länka, jag gör detsamma om det är ok!?
Ha det så bra,
Lydia

Monica sa...

Oj vilken skönhet! Jag har förstått att jag verkligen vill ha en hel drös med Rudbeckior i min trädgård...de är så vackra och finns i så många varianter :)
Tjing
Monica

Linda Lunda sa...

En sådan fick jag tag i förra året!
Jag hoppas jag får se den i blom i år.
Som du säkert sett är jag såld på rudbeckior.
Linda

Gunilla sa...

Den är inte så olik "Green Wizzard "den har ochså blommningen sådär men jag är inte hundra på att det är den men väldigt lik.

Ha det gott

Gunilla

Piondröm sa...

Ja den är fin, heter Green Wizard om jag inte minns fel, Vi har den oxå. Har ett land med svarta och vita blommor. Det är så svårt att få tag i blommor som går åt det svarta. Så denna Rudbeckia är jag så glad åt.
Ha det bra
Carina

Fundera grönt sa...

Mmm vad fin!

Britt sa...

Jag tror att jag har beställt frö av denna i år. Ha det bra //Britt

Anonym sa...

感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人